Over Carina 

Carina van Reeven helpt sinds 2002 haar klanten om aansprekende resultaten te boeken met hun financieel shared service center (financieel SSC).

Ze is auteur van het boek ‘Het succes van shared service? Jij!’ en dé expert voor financieel shared service centers in Nederland.

Tot haar klantenkring horen Peterson Control Union, Scandinavian Tobacco Group, Dura Vermeer Bouw en Vastgoed, Alpheios, Hago, Assist, Vebego, BAM Bouw en Vastgoed, Brocacef, Mediq, AkzoNobel, Thales, BAM Techniek, EVO, HTM, Connexxion, Transdev.

Klanten zeggen over Carina:

Carina heeft ons fantastisch geholpen. Niet alleen heeft ze veel kennis en ervaring, ze is ook heel erg goed in het contact met mensen. Haar deskundigheid overtuigt, ze doorbreekt gevoeligheden en daardoor helpt ze ons om resultaat te boeken.

We hebben veel meer inzicht gekregen hoe de processen verlopen. Daardoor kunnen we onze processen veel efficiënter en effectiever maken. Kennis in het FSC levert Dura Vermeer tonnen euro’s aan resultaat op. 

“Zonder Carina’s deskundige begeleiding hadden we deze resultaten nooit kunnen boeken, we zijn heel erg blij met haar.”

 – Mark ter Hark, financieel directeur Dura Vermeer Divisie Bouw en Vastgoed.

“De kracht van Carina zit in de gouden combinatie tussen kennis en kunde (vakvrouw-pur-sang) en de persoonlijke benadering die er voor zorgt dat mensen het beste in zichzelf ontdekken en ontwikkelen.“ – Desiree Spetgens, manager bedrijfsbureau Hago.

Over haar resultaten en aanpak zijn artikelen gepubliceerd op LinkedIn, CFO.nl, FM.nl en het Controllers magazine.

Ook is ze een zeer gewaardeerd spreker en trainer over dit onderwerp.

Carina zingt graag met haar popkoor.

Wil je ontdekken wat jouw FSSC kan opleveren en wat de eerstvolgende stap hiervoor is? Plan dan een focusgesprek met me via: https://calendly.com/carinavanreeven/60min.  

Tot dan!

Carina van Reeven